Bad Boys for Life Cały Film Online Cda Zalukaj

oglądaj film Bad Boys for Life
oglądaj cały film Bad Boys for Life

Gdzie oglądąć Bad Boys for Life cały film online?

Kluczem do sukcesu całego filmu Bad Boys For Life jest chemia między dwiema postaciami, których aktorzy mogli odtworzyć w kamerze. To samo sprawiło, że oba poprzednie filmy były tak piękne i popularne. Chociaż od pierwszej części pierwszej minęło 25 lat, Smith i Lawrence najwyraźniej nie stracili cierpliwości, a komedia Mike’a Laurie i Marcusa Burneta to świetna zabawa. To ciało i krew bohaterów, którzy porzucili interesy. Jest to niezwykle ważny i kluczowy czynnik, który sprawia, że ​​Bad Boys For Life jest tak zabawny.

Mike (Will Smith) i Marcus (Martin Lawrence) są u kresu kariery politycznej. Niedawno został dziadkiem i planuje przejść na emeryturę oraz wymienić broń i odznakę na pilota do telewizora i ciepłych kapci. Guma niestrudzenie odmawia przyjęcia tego losu. Michael został skazany na śmierć, gdy zarządził niebezpieczną meksykańską zbrodnię (Kate del Castillo). Michael bezkompromisowo zrobi wszystko, aby przekonać ludzi, by spróbowali zabić swoje życie. Jako konsultant dołączył do tajnej jednostki wywiadu taktycznego AMMO, kierowanej przez jego byłą dziewczynę Ritę (Paola Nuñez). Kiedy sprawy znów się łączą, Marcus ponownie Mike, aby zakończyć sprawę.

Bad Boys for Life cały film

Czy fabuła jest odpowiednio dobra?

Fabuła rozgrywa się ze słynnymi bohaterami Michaela Lowra, którzy pochodzą z żywego świata, samotnym kierowcą, którego ideał determinuje czarna skóra, czarny motocykl i czarne serce uszkodzone przez meksykańską mafię. Królowa, dobrze napisana historia, którą rodzice zawsze rozpieszczają swoje dzieci. I choć wydaje się, że wszystko dzieje się w kinie XXI wieku, belgijscy bracia Adils El Arabi i Bilal Fallah dokładnie wiedzą, gdzie jest ta historia i czego oczekuje widz od tego rodzaju filmu.

Kiedy Mike Lowrey prawie zmarł, został uderzony przez tajemniczego rowerzystę, a jego partner ostatecznie postanowił odebrać to, na co zasłużył. W końcu Marcus Burnet chce spokojnego życia ze swoją rodziną bez ciągłej przemocy i niebezpieczeństwa. Oczywiście zawodzi, ponieważ obok tajemniczego rowerzysty jest okrutna meksykańska królowa mafii, która jest fascynującym przydomkiem „czarownica”. Problem ten należy rozwiązać, a nazwa Bad Boys to nowy zespół pełen entuzjazmu.

Podczas gdy Bad Boys for Life PL koncentruje się na bohaterach Mike’a Loreya, którego przeszłość ostatecznie ich dzieli, największą gwiazdą jest Lawrence, grany przez Marka Burneta. Kradzież wszystkich scen, w których się pojawia, i jego żarty wywołują największe śmiechy. Wielu z nich kręci się wokół wieku bohaterów i faktu, że jedna z nich chce zostać odbudowana, a druga wyraźnie odczuwa swoje lata. Ale nadal jest fajnie, mimo że powtarzano to wiele razy w całym filmie.

Bad Boys for Life PL

Bad Boys for Life to jeden z lepszych filmów akcji

Scenariusz do tego filmu nie jest skomplikowany, ale nie sądzę, że pochodzi z filmu akcji. Mamy zgrabnych złoczyńców, seksowną femme fatale i kilka interesujących zwrotów akcji. W sensacyjnych filmach najważniejsze są oczywiście sceny strzelania, polowania i rannych. I te elementy są tutaj na najwyższych poziomach. Niezależnie od tego, czy spacerujesz ulicami Miami, walczysz w Meksyku, czy po prostu opuszczasz hangar lub hotel. Wszystko tutaj jest pod presją. Sceny makijażu są tworzone przy użyciu efektu wow.

Bad Boys for Life online jest pełen dynamicznych i brutalnych działań. Czasami nie ma innego czasu, ponieważ kiedy w końcu czujemy się trochę bardziej zrelaksowani, obraz jest dramatyczny, a my polujemy i strzelamy. Obaj reżyserzy mają wizję swoich historii akcji, więc widzą ich z nieformalną radością i poczuciem świeżego powietrza, czego jeszcze nie widziano w filmach Jānisa Višsy. Jednak deweloperom czasami brakuje pewnej ręki, na przykład w studiu filmowym, gdzie na początku łatwo się gubią, ale po chwili zaczynamy sensacyjny ruch, który daje taką samą radość jak te absurdalne elementy. Są naiwne i głupie momenty, ale akcja boli szyję, więc nawet nie musisz się schylać.

Prosta historia zemsty, kultowego duetu policyjnego, powrotu po wielu latach, szybkiej akcji, dynamicznych pragnień i wielu sensacyjnych filmów, które oddzielają film od innych postaci. Adils El Arbi i Bilal Fallah opracowali swój oryginalny styl i nadali filmowi świeżość,