Rambo: Ostatnia Krew Cały Film Online Cda Zalukaj

oglądaj film rambo: ostatnia krew

Gdzie oglądąć cały film Rambo: Ostatnia Krew online?

Cały film Rambo: Ostatnia Krew to oczywiście Sylvester Stallone. Nasz archetypowy uparty żołnierz jest stary. Pomimo podrażnienia lekarz czasami przepisuje kilka tabletek. Chociaż jest z zewnątrz, nie jest już sam – mieszka z Marią i jej siostrzenicą Gabrielem na farmie, która traktuje go jak jej córkę. Dziewczyna jest obecnie na studiach, a wcześniej, pomimo zakazu nauczyciela, pojechała do Meksyku na spotkanie z ojcem, który zostawił go twarzą w twarz. Ojciec nadal nie interesuje się córką, a kiedy zamyka drzwi przed twarzą, wpada w ręce kartelu jak różdżka (należąca do bardzo poważnego brata) i zmusza młode dziewczęta do prostytucji. Gabrielle jedzie do Ramba.

Osobiście jestem wielkim fanem wszystkich części Johna Rambo. Jako nieletni siedziałem przed telewizorem i niestrudzenie nagrywałem fragmenty mojej przygody z taśmami VHS. Musisz więc pomyśleć o tym, jak bardzo podziwiam premierę czwartej części, która odbyła się w 2008 roku. Chociaż ta produkcja nie była oryginalną trylogią, wyglądała dobrze. Był tym samym Rambo, trochę starszy, ale wciąż śmiertelny i bezwzględny.

Rambo Ostatnia krew cały film

Fabuła ostatniej krwi nie jest tak dobra jak by oczekiwano

Historia ostatniej krwi nie jest jej największą siłą. Powiedziałbym, że nie może być łatwiej. Druga górna część miała ciekawą historię pomimo swojej prostoty. Mógłbym to opisać, dodając około pięciu zdań do poprzedniego akapitu i naprawdę nie chciałem pomijać żadnych szczegółów. Cóż, może nawet jeśli postacie zostały napisane i zagrane w ciekawy sposób?John dosłownie udowadnia przez piętnaście minut, że nadal cierpi na zespół stresu pourazowego, a jeśli uważasz, że jego wewnętrzna walka z przeszłością będzie siłą napędową całego filmu, mówią scenarzyści (zaskakująco, zajęło to więcej niż jedną). Równie dobrym filmem jest tytuł Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa Cda Zalukaj.

Odwróć się i idź w kierunku, który naszym zdaniem nie został spalony w ciągu ostatnich dwóch lat. Poza Stallone w filmie jest mało znanych aktorów poza światem hiszpańskojęzycznym, a ponieważ niektórzy zrobili coś dobrego, przynajmniej na scenie, trudno to zobaczyć. Najlepsze widzimy w jedynej historii filmu, o której można powiedzieć, że jest naładowana emocjonalnie. Ten fakt mnie napędził, ale to tylko z powodu mojej osobistej empatii, ponieważ brak drewnianych filiżanek i emocje graczy całkowicie pochowały je przed końcem.

Jak zawsze bardzo dobry Sylvester Stallone

Ponadto Rambo: Last Blood Online to w zasadzie kino z zapomnianymi możliwościami. Sylvester Stallone chciał nakręcić film, który byłby hołdem dla legendarnego bohatera w stylu Logana, który poruszył historię Hugh Jackmana Wolverine’a, ale po prostu nie miał pracy. Znajdziesz tu niespodzianki, Rambo nie stracił charakteru i nadal jest politycznie niepoprawny, a film można nawet uznać za trębacza Agitkę (w końcu Rambo Mexicans skonfrontował się z Meksykanami, którzy tak często kontynuowali kampanię prezydencką Donalda Trumpa) jako dwie 80 sekwencji. Dla niektórych może to być antidotum na prawicowe polityczne i lewicowe Hollywood, ale gdzieś tracone są niektóre prawa umowne do tych filmów, a nowe Rambo jest po prostu zmęczone, a nie zabawne. Niemniej jednak film ma szansę na nowe życie w naszym kraju w VOD i w mediach fizycznych, jeśli dystrybutor napisze drogę do odpowiedzialnego wydawcy.

rambo 5

Niestety, Rambo V: Last Blood zawodzi we wszystkich kierunkach. Sceny akcji nie są tak imponujące jak w poprzednich pracach, a komplikacją jest bardzo słabe połączenie porwanego z samym Kevinem w domu. Wyobraź sobie najgorsze aspekty tych produkcji, a kiedy je wymieszasz, otrzymujesz niesławną pianę, a nie ostatnią krew.

Film nie jest taki zły, jak powiedziałem, uwielbiam Rambo. To prawdziwy łowca, który w poprzednich filmach pokazał, że może wytropić i zabić wszystkich. Tym razem jego geniusz myśliwski zostaje zredukowany do nieciekawego finału, którego najlepsze ujęcia mają obserwujący.