Swingersi Cały Film Online Cda Zalukaj

oglądaj film Swingersi
oglądaj cały film swingersi

Gdzie oglądać Swingersi cały film online?

Cały film Swingersi to przede wszystkim Andrejs Ekis, który jest odpowiedzialny za zarządzanie. Łotewski reżyser znalazł doskonałą okazję do zarobienia pieniędzy. Jest tu w 2016 roku. W swoim rodzinnym mieście wyreżyserował ognistą komedię mającą na celu wymianę współlokatorów i satyryczny związek mężczyzny i kobiety. Myślę, że produkcja była równie udana, jak Ekis podróżuje po Europie, tworząc późniejsze wersje swoich filmów w innych krajach. Estonia, Ukraina, Norwegia, a teraz próbują podbić Polskę.

Dorota (Ostrowska Ilona) postanowiła nieznacznie zmienić małżeństwo z Krzysztofem Cesky. Mimo niechęci mężczyzny kobieta postanawia odpowiedzieć na reklamę zamieszczoną w portalu. Godzinę później Fabian (Michał Koterski) i Iwona (Joanna Liszowska) pokazują gwiazdę telewizyjną w swoim mieszkaniu. W innej części miasta szef kuchni Antoni Królikowski odkrył w porzuconej nagości Barbarę Kurdej-Szatan, stworzoną po nieudanym eksperymencie z kochankiem.

To działanie jest wymówką. Jest to punkt wyjścia do tankowania i późniejszego zaopatrzenia w gaz. Oba są słabe. Koterski jest głośnym i niezbyt szokującym kierowcą, ale widz nie zgadza się z jego nastrojem. Liszowska i Ostrowska nie wykraczają poza role, które grały w serialach telewizyjnych przez lata. Począwszy od głównej historii, Czeczot działa lepiej. Upada pewnie i czasami jest tak absurdalna jak zagubiony mężczyzna i chłopiec, którzy chcą zaimponować kobiecie, którą właśnie poznała. Niestety często przegrywa bitwę o scenariusz, w którym (pomimo dobrych intencji) nic nie można wydrukować.

Swingersi

Na Swingersach nie da się nudzić

Bez względu na to, co mówią o Swingersach, nie możesz narzekać na nudę podczas procesu selekcji. Nie wszystko można przewidzieć. Programiści wielokrotnie zmieniali sytuację. Cała historia ma swoją wewnętrzną logikę i koncentruje się na niewielkiej interakcji między więźniami. Poznawanie dobrych ludzi to dobre miejsce do robienia interesów, ponieważ chcą, aby byli trochę oburzeni ich poczuciem humoru. Koniec tworzy podobne refleksje, które oczarowują widza. Szkoda, że ​​jakość jest nieporównywalnie niższa.

Muzyczne możliwości są niesamowite: film zaczyna się od kompozycji Richarda Straussa, która rozpoczęła się w 2001 roku: Space Odyssey Stanleya Kubricka. Epicka muzyka i na ekranie widzimy Koterskiego dołączającego do balkonu, więc wszyscy się pocą. Ponadto piosenka, która brzmi jak tekst Ennio Morricone do jednego z zachodnich Włoch nagle pojawia się w ważnej scenie romantycznej. Zupełnie tak samo jak Bad Boys For Life Cda Zalukaj.

Swingersi caly film

Świetni Polscy aktorzy dodają całości kunsztu

Ilona Ostrowska zwraca uwagę na talent komiczny, który ewoluuje wraz z każdą nową sceną i w pełni uwzględnia najnowszą historię. W przeciwieństwie do Joanny Liszowskiej i Krzysztofa Czeczota, którzy szybko rozbroją swojego bohatera na największe siły. Obecny wizerunek aktorki przedstawia Królikowskiego, Kurdej-Szatana i Oświecińskiego. Trio jako pierwsze stworzyło piosenkę, która jest sprzeczna z tym, co zostało również wykonane w Bad Boy. I upewnij się. Jak obiecujący kurdyjski szatan. Osvecinski, który trochę paroduje, nie zawsze koncentruje się na punkcie, ale jego rola może być postrzegana jako niezmienna ciekawość.

Andrej Ekis jest jeszcze trudniejszy do włączenia w film. Nadmierny humor i czasami chaotyczny kierunek zaprzeczają refleksyjnemu epilogowi, przez co trudno uwierzyć w uczciwość i zwodniczą surowość bohaterów, a także w jakiekolwiek komplikacje. Zbyt wiele należy wykorzystać, aby ograniczyć stosowanie stereotypów i uproszczeń, które znacznie tracą wiarygodność poszczególnych historii. Schwinger może mieć także większe poczucie humoru.

Kilka ostrych słów nie wystarczy, aby wierzyć w twórców, którzy sprawili, że stał się niemoralny, niestosowny i gorący. Tymczasem temperatura Swingersów jest dość wilgotna.
Swingersi online to format, w którym reżyser Andrejs Ekis podróżuje po świecie i tworzy wersje lokalne. To tak, jakby dobrze pracował z dobrem, tylko dlatego, że jego film był bardziej powierzchowny. Zajmuje się interesującymi tematami i problemami ludzi, ale nie możesz ich dobrze wyjaśnić.