After Cały Film Online Cda Zalukaj

Oglądaj film After

Gdzie oglądać After online?

Hardin główny bohater filmu online to słynny porywacz, o którym marzy każdy początkujący. Wszyscy oprócz Shy Tessa, która ma przyjaciela, którego lubi. Ale wkrótce staje się jasne, że Tessa i Hardin mają więcej wspólnego, niż mogliby sobie wyobrazić. I chociaż ich poglądy często znacznie się różnią, argumenty paradoksalnie zbliżają ich do siebie.Ale uczucia pełni słabości i szaleństwa ucznia, które są tylko dla nastolatków, nie pasują do wizerunku młodej, uprzejmej młodej damy. Pytanie brzmi, czy Tesa naprawdę chce ją zmienić?

W after dziewczyna wkrótce będzie musiała zdecydować, kim naprawdę chce być, przez co trudno będzie się obejść bez decyzji. Problem w tym, że Hardin ma sekrety, o których nie chce rozmawiać. A kiedy się pojawią, nic nie będzie takie, jak dawniej.

Filmy miłosne to wspaniały gatunek schematyczny. To dobrze, ponieważ romans na ekranie nie jest świetnym filmem. Im bardziej zabawne motywy, tym bardziej nudny staje się widz. A potem wersja książki i filmu to tabele, które są sklejane szarą taśmą, zanim zostaną sklejone. A więc oto postać Tessa Young (Joseph Langford), typowa szara mysz w nieodpowiednim, zbyt skromnym ubraniu. Jego zachowanie wskazuje na brak doświadczenia i nieścisłości, ukrywa się pod okładką książki Jane Austin. Od razu zauważyliśmy, jak różni się od słynnych, rozmawiających i nagich dziewczyn na studiach. Oczywiście wszystko się zmienia, gdy spotykasz niebezpiecznego, ale niesamowicie pięknego Hardina Scotta (bohatera Fiennes-Tiffin). Tutaj zaczyna się toksyczne randkowanie, które jest teoretycznie erotyczne, pełne elektrycznych scen i zwykle oh i tak dalej.

After cały film

After to produkcja głównie dla nastolatków

Myślę, że ten film jest wart obejrzenia, o ile docelową widownią jest nastolatek. Filmy przekazują także część treści filmów dojrzałym widzom. Miłość i pragnienie to to, co codziennie spotykamy dla każdego, niezależnie od wieku. Jeśli nie sama treść, to w filmie występują Josephine Langford jako Tessa, bohaterka Fiennes Tiffin jako Hardin lub Selma Blair jako Carl Young.

Tesa była do niej bardzo atrakcyjna od samego początku, chociaż nie chce tego przyznać. Dowiedziawszy się tego, Hardin tak bardzo martwi się swoją bezsensowną „nerwową” naturą, że po kilku mylących spotkaniach i nurkowaniu w jeziorze będzie gotowy założyć koszulkę Metalliki (nie przegapi polskiej Mszy za 2 $) , przeprowadzić się do jego domu i opuścić szkołę, aby więcej tracić czasu z bliskimi. Musisz tylko wspomnieć o swoim byłym, ale powiedzmy to głośno – kogo to obchodzi? Miłość! Bunt! Anarchia! Jak zawsze mawiał elokwent: „Jeśli chcesz zrobić ciasto z naszych mózgów, zrujnujemy miasto!”

After online VOD

Zawsze może być lepiej

Dzięki Bogu, że nie posunął się tak daleko (w przeciwieństwie do szarej trylogii swojego poprzednika), aby udowodnić widzowi, że związek między Tessą i Hardinem jest normalny. Czy Tesa okłamuje swoich bliskich, nie rozmawia z nią i nie wstydzi się swojego chłopaka? Los daje mu dobry brzuch ze sztangą. Hardin okłamuje swoich bliskich, nie rozmawia z nimi i wszystkich traktuje jak ostatnią fryzurę? Ma też palec życia. (Oczywiście łączą się, ponieważ trzy książki Wattpad nie zostały jeszcze sfilmowane, ale przynajmniej tak jest).

Cała ta ironia polega na tym, że najlepszy film After w filmie polega na tym, że główni bohaterowie robią kolejną wątpliwą moralnie rzecz – włamują się do biblioteki uniwersyteckiej, a następnie szybko uciekają przed ochroniarzem (przed którym wieczorem zamknięto reżyserkę). Fakt, że zatrzymuje się tuż przy stole, który oboje chowamy, odwraca jego głowę z boku na bok i po prostu idzie.