Kapitan Marvel Cały Film Online Cda Zalukaj

oglądaj film Kapitan Marvel

Gdzie zobaczyć można cały film Kapitan Marvel online?

Kapitan Marvel to kolejny bezpieczny produkt ze stajni Marvela, który ma na celu uczynienie filmu rodzinnego czymś więcej niż wyjątkowym filmem o superbohaterze. Film sprytnie łączy przyjazny film / komedię z konwencjami science fiction. Duet Brie Jackson zrobił nowe wrażenia, a najlepsi w całej galaktyce byli Samuel L. Jackson i Ben Mendelssohn. Mimo wszechobecnego stereotypu Captain Marvel może na chwilę zaskoczyć, a znani od dawna fani komiksów docenią kilka zwrotów akcji. Podobnie jak w filmach MCU, istnieje wiele sposobów na zabawę i szukanie pisanek. Zapraszam do przeczytania pełnej recenzji!

Kapitan Marvel zaczyna infiltrować, przechwytywać wiersze i zabijać. Kilka lat wcześniej podczas lotu testowego protota myśliwca omal nie zabił pilota Carol Danvers. John Roggs, grany przez Jue Lewisa, ratuje go. Yon-Roggas szuka obiektu, który jest bardzo ważny dla całego wszechświata. Prowadzi Carolę do Halo (?), Gdzie trenuje i uczy się opanowania nowo nabytych mocy, aby dołączyć do Starforce, policji w galeriach. W jednej z misji powraca na Ziemię jako niemal nieprzerwany sygnał dźwiękowy z galaktyki. Natychmiast podążają za Skrullami, kosmitami, którzy służą jako prezydenci i infiltrują rządy ziemi oraz agencje wywiadowcze. Po drodze spotkasz T.A.R.C.Z.Y. Nowicjusz. Nick Fury. Przede wszystkim tworzą sojusz, a ta relacja między komedią a Buddą jest moim zdaniem najfajniejszą częścią filmu. Samuel L. Jackson jest moim ulubionym aktorem i wreszcie ma trochę więcej czasu przed ekranem niż zwykle. Skradziona z serialu gęś, nieznana kobieta, ukryta jak kot.

Kapitan Marvel dubbing

Co powinniśmy wiedzieć o filmie Kapitan Marvel online?

Sama historia może nie być zbyt skomplikowana i często bardzo przewidywalna dla lojalnych czytelników Marvel Comics, ale to nie znaczy, że nie było zniekształcenia. Jest ich kilka i są uczciwie zaangażowani w akcję. Scenariusze Anny Boden, Ryana Flecka, Genevy Robertson-Dvorette i Jacka Schafera są stabilne, bez znaczących błędów logicznych, w większości spójne od początku do końca. Świetnie komponuje się też z większą całością – filmowym uniwersum Marvela, stworzonym ponad 10 lat temu. Scenarzyści wspaniale ożywili bohaterów filmu. Wszyscy inni mają swoją osobowość i odgrywają dużą rolę w akcji.

Oczywiście nie obyło się bez truizmu, stereotypów i bardzo prostych rozwiązań, ale nie zapominajmy, że to wciąż kino superbohaterów z jak najszerszą publicznością. Całość to dobrze przygotowany film naukowy. Oczywiście są zabawne, zabawne motywy i świetne sceny akcji. Istnieje wiele efektów specjalnych i wspaniale jest zobaczyć kosmiczne moce Kapitana Marvela.

Kapitan Marvel film

Carol Denvers to najlepsza super bohaterka w historii

Carol Denvers nie lubi historii, chociaż gra na efektach specjalnych (a zazwyczaj nie). Chociaż widzą statki bezpośrednio z Gwiezdnych Wojen, nie czujemy się do tego zobowiązani. W filmie nie było czynnika, który sprawiłby, że pokaz zapierał dech w piersiach.
Cóż, programiści spróbują. To trochę pokazuje nam, że Kapitan Marvel online to świeży i feministyczny film. Częściowo tak, ale głównie złudzenie stworzone przez kilka udanych serii. Seksualność naszych bohaterów jest rzadka i można ją usłyszeć jedynie poprzez przypominanie sobie ich „ludzkiej przeszłości”. Gdzieś w barze kolega pilot śmieje się, że kobiety nadają się tylko do latania, gdzie indziej tata mówi, że dziewczyny nie powinny siedzieć za kierownicą. To nie tylko brzmi jak my.

Prawda jest taka, że ​​programiści przegapili wiele okazji, aby powiedzieć coś głośniej. Za każdym razem, gdy John Roggs dotykał ramienia Carol z Jude Law, byłem trochę podekscytowany. Myślę, że Marvel jest wreszcie odważny. W końcu powiedzieć nam coś ważnego, coś z kobiecej perspektywy.