Król Lew 2019 Cały Film Online Cda Zalukaj

Oglądaj film Król Lew 2019
oglądaj król lew 2019

Gdzie oglądać Król Lew 2019 online?

Zapowiedź filmu „Król Lew 2019” przyniosła pierwsze wypowiedź krytyków. Nie ma wątpliwości, że celebrytom będzie jeszcze trudniej pozbyć się remake’u klasycznej animacji Disneya. Reżyser Jon Favreau powiedział, że ekipa ma „dużo”. Jednocześnie zadbał o to, aby najważniejsze elementy i wątki, które kochał w baśniach Simba, pozostały na swoim miejscu.

To, że Lion King 2019 to ponadczasowa praca, nie oznacza, że ​​nowa wersja odniesie taki sukces. A pomysł był wręcz grzeczny – zrób tę samą historię i te same postacie, ale pokaż im bardziej żywe, nowoczesne i godne odrodzenia XXI wieku. Bez katastrofalnej decyzji twórców nie byłoby możliwe … traktowanie zwierząt jak zwierząt. Nie wszystkie postacie zaprzeczają ludzkim ruchom i mimice, co automatycznie odbiera osiemdziesiąt procent przyjemności z oglądania. Lubię realizm, ale to ma sens! A co z dramatyczną muzyką ze śmierci Mufasa, kiedy nie widziałem zapierającego dech w piersiach horroru w jego oczach? I jak mogę poczuć rozpacz Simby’ego, która nie może usunąć ani jednej łzy z ciała jego ojca? Niestety na ekranie nie ma emocji – ich obecność była podstawowym wymaganiem, aby twórcy pierwowzoru doskonale się spełnili.

Król Lew (2019 VOD)

Zaawansowana technologia w filmie online Króla Lwa daje piękny obraz

Matka Boga. Jak piękny jest ten cały film Król Lew 2019! Technologia akcji na żywo zastosowana już w Księdze Dżungli wydaje się jeszcze bardziej fascynująca i niemal całkowicie oddziela ją od rzeczywistości. To oczywiście stwarza problemy, bo fotorealistycznie znane lewicowe partie w pierwszej kolejności poruszają ustami – wywołują dyskomfort, a po drugie, na ich bohaterów spływa wiele emocji, które można wykorzystać w wielu darmowych wersjach animowanych. szacunek. Odczuwasz to szczególnie w postaci Mufasy, która jest taka sama w całym tekście, nawet w posągu. Szybko jednak przekonałem się, że to, co na początku było bardzo niepokojące, czego najbardziej bałem się w filmie, nie ma znaczenia, bo historia po prostu działa i chcę ją usunąć …

Wspomniałem już, że głosy polskie zostały przywrócone w nowym królu lewicy, co dla niektórych może być dużym zaskoczeniem, ale inaczej nie można było tego zrobić. Nowy rekord nie pasuje do oryginału. Niektóre sceny się poszerzają, inne są upraszczane; Pojawiły się również nowe gazy (szczególnie dla Timona i Pumby). Zgodnie ze współczesnymi trendami znacznie bardziej podkreślono rolę kobiet niż w wersji oryginalnej. W tym przypadku mówimy głównie o Sarabim i Nali, którzy mają nie tylko coś do powiedzenia, ale także udowodnienia, że ​​potrafią dobrze walczyć. Takie podejście do tematu należy uznać za pozytywne, bo w końcu obejrzeliśmy dobrze znany film, ale widzimy go z nieco innej perspektywy.

Król Lew (2019 online)

Film, który trzeba obejrzeć!

Jeśli wyciągniesz ten ciężki kamień z mojego serca, będę mógł robić przyjemniejsze rzeczy. W filmie Król Lew Online nowe głosy Simby, Nali, Timona, Pumby i może Zazu z pewnością brzmią lepiej. Beyonce, młody lew, jest prawdopodobnie najlepszym artystą w produkcji. Nie tylko był to wypadek spowodowany przez Donalda Glovera, dwie osoby zginęły za jedyne 175 dolarów, ale poprawił swój głos i śpiewał znacznie lepiej niż Matthew Broderick. W każdym razie śpiew wokalistów wzrósł wyżej, ale jeśli jest dwóch profesjonalnych muzyków, Love Tonight na szczycie listy przebojów, to oczywiście powinno być arcydziełem. Jedyną stroną, w której mogę rzucać kamieniami w Mufasa (tak, chociaż to ten sam aktor), są młody Simba i Destruction.

Nie chcę urazić umiejętności Chiwetela Ejiofora, ale rolę jego królewskiego brata. Jeremy Iron brzmiał mądrze, czysto złym głosem, po którym nastąpił genialny głos, który pasował do słów bohatera. Nowa blizna mówi te same słowa, ale bardzo donośnym, pełnym agresji głosem; Brzmi bardziej jak nietoperz niż myśliciel.